2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Pegasus-ügy: A BM szerint ismeretlen szervezet gerjeszti a nemzetközi botrányt

„A Belügyminisztérium szerint a jelenleg rendelkezésére álló adatok alapján egy eddig ismeretlen szervezet gerjeszti a nemzetközi botrányt a Pegasus-ügyben, és ennek középpontjában nem a magyarországi titkosszolgálatok állnak" - áll a szaktárca Ungár Péternek küldött válaszában. Az LMP-s politikus a Pegasus-üggyel kapcsolatban kért tájékoztatást a belügyminisztertől. Pintér Sándor leszögezte, Magyarország demokratikus jogállam, nemzetbiztonsági védelmét a Belügyminisztérium látja el. Feladatának teljesítése érdekében pedig a hatályos jogszabályok betartásával jár el. A miniszter hangsúlyozta: 2010 óta a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok illegális megfigyelést nem folytattak és nem folytatnak. Pintér Sándor hozzátette: konkrét kérdésekre hajlandó válaszolni az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága zárt ülésén.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Nemzet: Karácsony Gergely és Dobrev Klára van valódi versenyben

Karácsony Gergely és Dobrev Klára van valódi versenyben a baloldali előválasztáson – írja a Magyar Nemzet. 2021. szeptember 24.

Orbán Viktor: A magyar családpolitika példátlan Európában

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozott. 2021. szeptember 24.

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!