2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Pedofilbortány: tizenegy ember ellen emeltek vádat

Tizenegy ember ellen emelt vádat az ügyészség az Újpesten leleplezett pedofilhálózat ügyében.

A vádirat szerint 2006 és 2011 között G. Richárd elsőrendű, D. Béla másodrendű vádlott és egy harmadik társuk 14 éves fiúkat közvetített külföldi férfiaknak szexuális szolgáltatásra. A kiskorúak pénzt vagy ajándékokat kaptak, ha pedig vittek magukkal valakit, azt külön jutalmazták. A nyomozás során kiderült, összesen 17 fiút szerveztek be a hálózatba. A tizennyolcadik életévét meg nem haladott személy sérelmére elkövetett kerítés bűntette kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!