2021. június 21.,
hétfő, Alajos, Leila napja

Pedofil fórumot számolt fel a rendőrség + Kocsis Máté Facebook posztja!

Hír TV

2021. május 7., péntek 11:22

Pedofil bűnszervezetet számoltak fel a kibernyomozók - erről tájékoztatott a rendőrség. A hatóságok nyolc helyszínen hajtottak végre kutatásokat, amely során négy embert fogak el, akik gyermek-pornográf tartalmakat terjesztettek. A gyanúsítottak közül az egyik a saját kisgyermekét, míg a másik a négy éves testvérét is rendszeresen megerőszakolta, ezek felvételeit szintén megosztották a platformon. A rendőrség négy embert vett őrizetbe, a fórum további felhasználóinak azonosítása még folyamatban van.

 

Kocsis Máté posztja

A pedofil cselekményekre nincs és nem is lehet semmilyen mentség. Ezeket a legszigorúbb büntetésekkel szükséges megtorolni, és mindegy, hogy miként követik el. A pedofíliának már a gondolata is undorító, szülőként pedig a legdurvább vélemények és reakciók is érthetőek. Egy gyermeket egész életére tönkre tesz, ha pedofil áldozatává válik. Az internet mocska és korlátozhatatlansága pedig csak növeli a veszélyt, ami jelenleg sem kicsi.

Mi szülők - és minden jóérzésű ember -, csak egyet tudunk biztosan: bármi áron meg fogjuk védeni a gyermekeinket! Azonnal szigorítani kell a szabályokat, és a lehető legszélesebb körben fel kell lépni a pedofília ellen!

Jövő héten nyilvánosságra hozom azokat a javaslatokat, melyeket majd a parlament elé terjesztek. A rendőrség munkatársainak gratulálok a mostani elfogásokhoz, várjuk a többit is!

Darknetes pedofil fórumot számoltak fel, rengeteg magyar érintett - VIDEÓ!

Kapcsolódó anyag:

El a kezekkel!

Hír TV