2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Párbeszéd: Politikai kinevezettek ülnek a posta élén

Hír TV

2017. november 19., vasárnap 11:57, frissítve: vasárnap 13:10

Barabás Richárd szerint bár előre lehetett látni az ünnepek közeledtét és az Erzsébet-utalványokat, mégsem készültek fel.

Lemondásra szólította fel a Magyar Posta vezetőit a Párbeszéd, amiért a csomagküldési káosz elkerüléséért korlátozzák a feladható csomagok számát. A párt elnökségi tagja szerint előre látható volt az ünnepek közeledte és az is, hogy a kormány a postával küldi ki majd a nyugdíjasok Erzsébet-utalványait – ezekre pedig fel lehetett volna készülni. Az ellenzéki politikus szerint ez azért nem történt meg az állami cégnél, mert nem szakemberek, hanem politikai kinevezettek ülnek a vezetésben.

„Hogy fordulhat elő egy magát modern demokráciának tartó országban, hogy a posta ilyen állapotba kerül? Nyilvánvalóan azért, mert a magyar kormány nem tesz meg mindent azért, hogy a postát a megfelelő szintre fejlessze. Nem olyan vezetőket állít a posta élére, akik képesek áramvonalasítani, képesek hatékonnyá tenni ezt a szervezetet, hanem olyanokat, akik feltehetően politikai kinevezettek” – jelentette ki Barabás Richárd.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!