2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Paneltűz: 20 embert menekítettek ki

Több mint 20 embert menekítettek ki a tűzoltók egy óbudai tízemeletes panelből, miután kigyulladt a szemétledobó a negyedik emeleten.

A tűz miatt az egész lépcsőház megtelt füsttel, ezért kellett kiüríteni az épületet. Három embert és két csecsemőt füstmérgezéssel szállítottak kórházba, a lakók csak a panel átszellőztetése után térhetnek haza.

„Délután kaptunk bejelentést, hogy a III. kerület Szelike utcában egy 10 emeletes lakóingatlan negyedik emeletén a szemétledobó teljes egészében ég. Nagy erővel vonultak a fővárosi tűzoltók a helyszínre, az épületben lakókat kimenekítették, majd ezt követően megfékezték a lángokat” – mondta Kiss Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Hétfőn kezdődtek meg a koalíciós tárgyalások Hollandiában, de nincs könnyű dolga a választásokon győztes Szabadság pártnak. A Napi Aktuálisban Gábor Dzsingisz, a holland kereszténydemokrata tömörülés korábbi képviselője volt a vendégünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!