2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik. Az est egyik magyarországi műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara lesz, aki a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül élőben tudósit majd.

  • Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

A járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV EMA egy soha nem látott online showműsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. A rendezvénysorozat történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország.

Örömmel jelenthetem be, hogy a magyarországi helyszíneken Palvin Barbara világhírű modell lesz az egyik műsorvezető - árult el újabb részletet a showról Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Hozzátette, hogy a november 8-i esemény során hazánk különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével egy virtuális utazáson vehetnek részt és felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt. A nézők a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek és részesei lehetnek az egyedülálló shownak.

 „Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos, nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van” – mondtaPalvin Barbara

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adunk tájékoztatást.

Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek. A showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. Az egész világ figyelmét fel tudjuk hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!