2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Palkovics László egyeztetésre hívta Karácsony Gergelyt

Egyeztetésre hívta a főpolgármestert Palkovics László a budapesti közösségi közlekedés ügyében - tájékoztatott az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Egyeztetésre hívta a főpolgármestert Palkovics László a budapesti közösségi közlekedés ügyében - tájékoztatott az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A közlemény szerint a tárcavezető hétfőn reggel 8 órakor találkozik Karácsony Gergellyel, és kész személyesen bemutatni neki a BKK éves támogatásának kifizetéséről szóló szerződés tervezetét. Eredményes egyeztetés esetén a felek akár azonnal aláírhatják majd a dokumentumot. Ezután pedig a tárca a megállapodásban foglaltak szerint gondoskodik a 12 milliárd forintos kifizetésről is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezet a Fidesz a biztos szavazók között

Négy százalékpontra nőtt a Fidesz–KDNP előnye a választáson legaktívabb, biztos szavazók közt – derül ki az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!