2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Paksnak független, míg Esztergomnak kormánypárti polgármestere lett

Komlón és Siklóson is megtartotta polgármesteri tisztségét a kormánypárti jelölt.

Baranyában a nagyobb városok közül Komlón és Siklóson is megtartotta polgármesteri tisztségét a kormánypárti jelölt. Szigetváron viszont a függetlenként induló, de baloldali támogatottságú Vass Péter váltja Kolovics János eddigi fideszes polgármestert. Somogyban és Tolnában két város polgármesteri székét veszítették el a kormánypártok: Siófokon és Pakson is a fideszes polgármester független kihívója győzött. Nem sikerült megtartaniuk a kormánypártoknak a Bács-Kiskun megyei Kalocsát sem, ahol Török Ferencet is egy független jelölt győzte le. Esztergomnak viszont négy év után ismét kormánypárti polgármestere lesz, Tétényi Évát szoros versenyben a kormánypártok jelöltje: Romanek Etelka győzte le.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Egyetért azzal, hogy politikai aktivistákat hívnak meg egyházi iskolákba?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!