2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Paks2: az LMP a környezetvédelmi engedélyének felülvizsgálatát kéri

  • Paks2: az LMP a környezetvédelmi engedélyének felülvizsgálatát kéri

Paks2 környezetvédelmi engedélyének felülvizsgálatát kéri az LMP Süli János tárca nélküli minisztertől. Schmuck Erzsébet, a parlament fenntartható fejlődés bizottságának LMP-s elnöke Pakson azt mondta: a kiadott engedélyek nem számolnak azzal, hogy a Duna vízállása lehet olyan alacsony és a vize lehet olyan meleg, mint ezekben a napokban, így pedig a blokkok hűtése is lehetetlenné válhat. Az elmúlt napokban a Paksi Atomerőműnél a Duna vizének hőmérséklete megközelítette az engedélyekben szereplő 30 Celsius fokos határértéket, amelynek túllépése esetén az erőművet le kellett volna állítani.

„Hogyha ez a környezetvédelmi hatástanulmány, amire alapult a környezetvédelmi engedély kiadása, ezzel nem számolt, akkor valami baj van. Én éppen ezért fel fogom kérni Süli miniszter urat – aki a paksi bővítésért felelős – hogy a környezetvédelmi engedélyt azt vizsgálja felül” – mondta az ellenzéki politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!