2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Belföld

Óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra M. Richárd

Nem kerülhet óvadék fejében sem szabadlábra a Dózsa György úti gázoló.

  • Óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra M. Richárd

A jogerős bíróság szerint a halálos baleset okozásával gyanúsított férfival szemben a bűnismétlés veszélye miatt nem alkalmazható az enyhébb szabályok szerinti bűnügyi felügyelet.

A törvényszék szerint az is kétségeket vetett fel, hogy M. Richárd korábban megszegte a házi őrizet szabályait. A férfi kábítószert fogyasztva rohant bele egy autóba még 2015-ben, a balesetben ketten meghaltak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!