2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Öt párt támogatja a Székely Nemzeti Tanács autonómiai törekvéseit

Válasz helyett személyeskedni kezdett a Párbeszéd országgyűlési képviselője. Tordai Bencétől szerettük volna megtudni, pártja miért nem támogatja a székely autonómiáért indított aláírásgyűjtést, azonban bojkottra hivatkozva nem válaszolt.

  • Öt  párt támogatja a Székely Nemzeti Tanács autonómiai törekvéseit

A kormánypártok, a Jobbik, az MSZP és az LMP által benyújtott határozati javaslatban a parlament felhívja az anyaországi és külhoni nemzetrészekben élő magyarokat, hogy a székely autonómiáért folytatott küzdelmet támogassák. A Párbeszéden kívül a DK és a Momentum is elzárkózik a székelyek támogatásától.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!