2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Öt év szabadságvesztést kockáztat az, aki védettségi igazolványt hamisít

Öt év – végrehajtandó – szabadságvesztést kockáztat az, aki védettségi igazolványt hamisít - ezt írja a Magyar Nemzet. A napilap beszámolójában kifejti: bár a nemzetközi maffia még nem igazán jelent meg a Covid–19-járvány kapcsán, ám a védettségi igazolásokat már a magyarok is kétféle módszerrel hamisítják. Egyrészt a plasztikkártyákat is koppintják, de az elterjedtebb módszer, hogy egészségügyi dolgozók segítségével igazolják a be sem adott védőoltás felvételét.

  • Öt év szabadságvesztést kockáztat az, aki védettségi igazolványt hamisít

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!