2022. 01. 23. Vasárnap Zelma, Rajmund napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Ostoba szavazókról beszél Márki-Zay

Átvágásnak és népbutításnak nevezte az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje a kormány nyugíjasokat és kisembereket megvédő intézkedéscsomagját: a rezsicsökkentést.

Márki-Zay Péter szerint a mindannyiunk életét megkönnyítő kormányzati beavatkozás, ami megfizethetővé teszi a kisemberek számára a víz, gáz, villany- és távhőszolgáltatást, - ezzel könnyebbé téve a mindennapi életet,- felesleges intézkedés.

A magát kereszténynek és patriótának valló hódmezővásárhelyi polgármester arrogáns felelete a családokat súlyosan érintő nemzetközi energiaárakra csupán annyi, hogy kevesebb vizet, villanyt és gázt kell fogyasztani. Ebből is látszik, hogy a baloldal új üdvöskéje Gyurcsány kottájából játszik, hisz az ilyen súlyos társadalmi problémákra adott nyegle válaszok a 2010 előtti szocialista kormányt jellemezték.

 A VIDEÓ ITT TEKINTHETŐ MEG!

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Van-e visszaút

Célpont, a HírTV oknyomozó riportműsora ezúttal a mindennapjaink részévé vált LMBTQ propagandát vette górcső alá.

Hiányozni fog…

Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti.

Teljes a fejetlenség a városházán

A Bayer show vendége Láng Zsolt volt, aki szerint világosan látszik, hogy le vannak osztva a szerepek a városháza ügyben. Ma este 21:00-tól a HírTV műsorán!

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!