2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Összeáll az LMP és a 4K!

Nem mindenben ért egyet, de összeáll az önkormányzati választásra az LMP és a 4K!.

Az LMP-nek állítólag nincs elég megbízható párttagja, ezért sok helyen a 4K!-tól kölcsönöznének embert a képviselői helyekre. A két párt korábbi együttműködési kísérlete az országgyűlési választások előtt egyébként kudarcot vallott, mert az LMP egyik vidéki jelöltje kijelentette, hogy nem támogatja a könnyű drogok liberalizációját. Ez most sem változott. Csárdi Antal, a zöldpárt főpolgármester-jelöltje Magyarország élőben című műsorunkban is megerősítette ezt, de szerinte több ügyben együtt tudnak működni.

„Ez kifejezetten egy önkormányzati választási együttműködés, nem véletlenül nem egy országgyűlési választásra született meg egy megállapodás – mondta a Hír TV stúdiójában Csárdi Antal. – A fővárosi ügyekben vannak olyan közös ügyek, amiket hasonlóan látunk, és hasonló problémaként gondoljuk, ilyen például a BKK-s alvállalkozók kiszolgáltatottsága úgy, hogy a BKK tud róla és a BKK hallgatólagos beleegyezésével történik” – emelte ki az LMP főpolgármester-jelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!