2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Párbaj - a hét csörtéje 20:10

Belföld

Orbán Viktor telefonbeszélgetést folytatott Donald Trumppal

Orbán Viktor Donald Trumppal egyeztetett telefonon kedd este: egymás kölcsönös politikai támogatásáról, a magyar-amerikai kapcsolatokról és a migrációról is szó volt - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke.

A volt amerikai elnök gratulált a magyar gazdaság kiemelkedő eredményeihez, és kifejtette: drukkol Orbán Viktornak a soron következő parlamenti választáson. A Fidesz elnöke megköszönte Trump politikai támogatását, és biztosította arról, hogy Magyarország a továbbiakban is jó szövetségese lesz az Amerikai Egyesült Államoknak.

Orbán Viktor gratulált a volt amerikai elnök arizonai kampány-rendezvényéhez, ahol Donald Trump arról beszélt, hogy „2024-ben visszaveszik a Fehér Házat”.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek

Drogot csempésző galamb és traumafeldolgozást segítő kutyák: az állatok jóval többre képesek, mint elsőre gondolnánk.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!