2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Belföld

Orbán Viktor: Nem szabad elfogadni, hogy az EB politikai döntést hozzon

Nem szabad elfogadniuk a tagállamoknak , hogy az Európai Bíróság hozzon politikai döntéseket a tagállamok népei és kormányai helyett. Ezt írta Orbán Viktor a Szamizdat 16 című, miniszterelnöki honlapon megjelent írásában. A kormányfő hozzáteszi: Ez nemcsak Lengyelország és Magyarország, hanem e minden európai polgár és tagállam közös ügye. "Ébresztő!" - szögezte le írásában a magyar kormányfő. Orbán Viktor kiemelte: az Európai Bíróság mindig is fontos része volt az Európai Unió bonyolult gépezetének. Mostanra viszont - mint megjegyezte - a bíróság ambíciói tovább nőttek. "Kinevezte magát az európai föderációs törekvések zászlós-hajójának" - fogalmazott hozzátéve: ez derül ki az Európai Bíróság elnökének nyilatkozataiból a február 16-án várható ítéletről, amelyet a testület a Lengyelország és Magyarország által indított eljárásban hoz majd.

Szamizdat 16

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kilőtt a magyar gazdaság

Az első negyedévben 8,2 százalékkal nőtt a gazdaság teljesítménye - jelentette kedden első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!