2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Orbán Viktor: Nem szabad elfogadni, hogy az EB politikai döntést hozzon

Nem szabad elfogadniuk a tagállamoknak , hogy az Európai Bíróság hozzon politikai döntéseket a tagállamok népei és kormányai helyett. Ezt írta Orbán Viktor a Szamizdat 16 című, miniszterelnöki honlapon megjelent írásában. A kormányfő hozzáteszi: Ez nemcsak Lengyelország és Magyarország, hanem e minden európai polgár és tagállam közös ügye. "Ébresztő!" - szögezte le írásában a magyar kormányfő. Orbán Viktor kiemelte: az Európai Bíróság mindig is fontos része volt az Európai Unió bonyolult gépezetének. Mostanra viszont - mint megjegyezte - a bíróság ambíciói tovább nőttek. "Kinevezte magát az európai föderációs törekvések zászlós-hajójának" - fogalmazott hozzátéve: ez derül ki az Európai Bíróság elnökének nyilatkozataiból a február 16-án várható ítéletről, amelyet a testület a Lengyelország és Magyarország által indított eljárásban hoz majd.

Szamizdat 16

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Elhunyt Vangelis

Elhunyt Vangelis, a világhírű görög zeneszerző, aki többek között a Tűzszekerek, az 1492 – A Paradicsom meghódítása és a Szárnyas Fejvadász filmzenéjét is jegyezte. A zeneszerző 79 évet élt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!