2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Belföld

Orbán Viktor kormányfő szerint az uniónak egyenrangúan kell kezelni a V4-országokat

V4

A visegrádi országok látványos megkülönböztetést szenvednek el az Európai Unióban, és ha a V4-ek nem lépnek fel erőteljesebben, ez a helyzet nem is fog változni. Ezt írta Orbán Viktor miniszterelnök válaszul Mikulás Dzurindának, aki elvetette azt a javaslatot, hogy a Közösséget a német-francia-V4 hárompilléres erőközponttá alakítsák. A miniszterelnök emlékeztette Szlovákia korábbi kormányfőjét, hogy a visegrádi országoknak idejük és joguk lenne a nyugati államokkal egyenrangú tagországokká válniuk, hogy uniós programok terén se érje a V4-eket megalázó aránytalanság.

  • Orbán Viktor kormányfő szerint az uniónak egyenrangúan kell kezelni a V4-országokat

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!