2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Orbán Viktor is nyilatkozott vagyonáról

Az országgyűlési képviselőkkel együtt a közjogi méltóságok is határidőre benyújtották vagyonnyilatkozatukat.

  • Orbán Viktor is nyilatkozott vagyonáról

Ebből kiderül, nincs változás Orbán Viktor miniszterelnök vagyonnyilatkozatában, a kormányfő továbbra is egy XII. kerületi társasházban egy lakás tulajdonosa fele részben, továbbá egy felcsúti, 2079 négyzetméteres belterületi ingatlan 100 százalékos tulajdonosa.

Kövér László sem vásárolt ingatlant 2022 januárja és májusa között, a házelnök egy szigetszentmiklósi, 654 négyzetméteres ingatlan 50 százalékos tulajdonosa, és továbbra is egy 2014-es Skoda személygépjármű szerepel vagyonnyilatkozatában.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!