2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Hírek 00:00

Belföld

Orbán Viktor: Egymásra számíthatunk!

Egymásra számíthatunk – ezzel a címmel töltött fel egy fényképalbumot közösségi oldalára Orbán Viktor. A képek a hétvégén tartott békemenet és a miniszterelnök ünnepi beszédének pillanatait örökítették meg.

A hétvégi jobboldali tömegrendezvényen csaknem félmillióan vonultak fel a Szent Gellért tértől a kiskörúton át a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út találkozásáig. Itt mondta el az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából ünnepi beszédét Orbán Viktor. A miniszterelnök a jövő évi választásokról, illetve a jobboldali táborral szemben felsorakozott baloldali tömörülésről is szót ejtett. 

Szónoklatának egy pontján arra kérte a kormánypártokkal szimpatizáló emlékezőket, hogy nézzenek rá a mellettük állóra, és emlékezzenek arra, hogy rá biztosan számíthatnak a választási kampányban. 

Gyurcsány Ferencék egyébként az Andrássy út másik végén, a Hősök tere előtt tartottak megemlékezést, amire mindössze párszázan voltak kíváncsiak. 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Meggyújtották az első gyertyát hanuka alkalmából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a hazai zsidóságot. 2021. november 28.

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor. 2021. november 28.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült. 2021. november 28.

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!