2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Orbán Viktor: A migrációtól is meg kell védeni Magyarországot

A migráció Magyarország számára a legfontosabb történelmi kérdés – errről a Kossuth rádióban beszélt Orbán Viktor. A miniszterelnök elmondta: miközben meg kell védeni a gazdasági érdekeket, és fejlődésre törekszik az ország, a migrációval szembeni védelem is örök kihívás.

  • Orbán Viktor: A migrációtól is meg kell védeni Magyarországot

 Az ország déli határán egyre inkább áldatlan állapotok alakulnak ki, amitől a határ mindkét oldalán szenvednek a magyarok. Ausztria, Szerbia és Magyarország ezért arról döntött , hogy a védekezés vonalát Szerbia déli határnál lejjebb kell tolni . Orbán Viktor leszögezte: hamarosan újabb tárgyalás következik az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!