2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:20

Belföld

Orbán Balázs: Karácsony Gergely csak bábu Gyurcsány Ferenc kezében

 

Karácsony Gergely jelöléséről szólt a vita ma a parlamentben. A párbeszédes Tordai Bence napirend előtti felszólalásában azt mondta: az ellenzék Karácsony Gergellyel trónfosztásra és változásra készül majd hosszasan sorolta a szombati bejelentéseket. A Miniszterelnökség stratégiai és parlamenti államtitkára szerint azonban a főpolgármester csak egy bábu Gyurcsány Ferenc kezében. Orbán Balázs azt mondta: a jelenlegi főpolgármester már Gyurcsány kormány idején is a miniszterelnöki hivatal politikai főtanácsadója volt, családi cége pedig több tízmillió forintos megbízásokat kapott, csak ezeket az önéletrajzában titkolja.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!