2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

Okirathamisítás miatt jelentették fel az I. kerület baloldali polgármesterét

Közokirat-hamisítás miatt jelentette fel V. Naszályi Márta baloldali polgármestert a Fidesz első kerületi képviselője. Gulyás Gergely Kristóf elmondta: a budavári önkormányzat 2020-as költségvetésében a testület mintegy 100 millió forintot csoportosított át, ám ez a kihirdetett költségvetésből már kimaradt. Így nyilvánvaló, hogy valaki a költségvetést meghamisította. A képviselő kiemelte: a magyar államkincstár is megvizsgálta a 2020-as költségvetést, jelentésében pedig elmarasztalta és alkalmatlannak minősítette a pénzügyi tervet.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nem mehetnek át a határon

A havazás miatt Ausztria lezárta a határt Bozsoknál, Kőszegnél és Bucsunál a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárművek előtt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!