2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

Ők is elhatárolódnak a szobordöntéstől

A Munkástanácsok Országos Szövetsége is elhatárolódott a szobordöntéstől.

Közleményükben azt írták: az ’56-os forradalmi Munkástanácsok szellemi örököseként elfogadhatatlannak tartják, és tiltakoznak az ellen, hogy a Szolidaritás a Sztálin-szobor egykori ledöntésére emlékeztető módon gúnyt űzött az 1956-os forradalmat követő kommunista terror és diktatúra emlékéből.

A Munkástanácsok közleményükben úgy fogalmaznak: Kónya Péter korábban bohócforradalmával a rendvédelmi dolgozóknak, mostani szoborállító és szobordöntő akciójával pedig az egész baloldalnak kárt okozott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!