2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Ócsai lakópark: "Egyet azért mindenki elfelejt"

60 családi ház várja az ócsai lakóparkban a második pályázati körben induló családokat. A módosított feltételek szerint már olyan bajba jutott hitelesek is jelentkezhetnek, akik házát közműtartozás miatt vagy egyéb, lakhatással összefüggő tartozás miatt árverezték el.

Az első körben bejutó 20 család már június 1-jén beköltözhet új otthonába. A pályáztatást végző Magyar Máltai Szeretetszolgálat másfél évig lesz jelen az egyik házban, hogy minden segítséget megadjon a családoknak, és segítsen a közösségépítésben. Gyermekprogramokat szerveznek, és adósságkezelési tanácsokkal is ellátják azt, akinek erre szüksége van.

„Hatalmas kereszttűz középpontjába került ez az egész program – közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke. – Egyet azért mindenki elfelejt, hogy itt Kelet-Európában több országban ugyanezek a problémák vannak, és egyetlen kormány sem hozott olyan döntést, olyan intézkedések sorozatát, mint éppen a magyar” – tette hozzá Kozma Imre atya.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!