2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Nyíltan támogatja a baloldali kampányt Bige László

Nyíltan támogatja a baloldali kampányt a műtrágyakirály - erről ír a Magyar Nemzet. A lap szerint Bige László azért állt a kormányellenes erők mögé, hogy az esetleges győzelmük esetén az ellene indított bírósági eljárás számára kedvező módon alakuljon. Bige László ellen vesztegetés és hűtlen kezelés vádjával folyik eljárás. A milliárdos korábban azt nyilatkozta: bár politikán kívüli embernek tartja magát, bárki nyeri az előválasztást azt ő támogatni fogja, mert szerinte minden jobb a mostani kormánynál.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal tavaly novemberben, már az első pillanatban elkezdte. 2021. november 27.

A magyar embereket sértegeti az ellenzék

Jó lenne, ha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését, még akkor is, ha ennek nagy hagyománya van náluk - hangsúlyozta Hollik István. 2021. november 27.

Tarlós István: A Városháza ügynek a rendőrségen van a helyV

A volt főpolgármester az Indexnek adott interjúban azt mondta: ezt az ügyet aligha lehetséges egy önkormányzati vizsgálóbizottság keretei között tisztázni. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!