2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Nyár közepétől megújul a Századvég

Az aktuális feladatokhoz és kihívásokhoz igazodva alakul át a Századvég július elsejétől. A Századvég Csoport két alapítványa összeolvad és Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány néven működik tovább.

A Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány új kuratóriumi elnöke Fűrész Gábor, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. eddigi vezérigazgatója lesz, Barthel-Rúzsa Zsolt elnökhelyettesként folytatja tovább a munkát, a kuratórium tevékenységét Görgényi Tamás mellett Hidvégi Áron is erősíti. G. Fodor Gábor az új kuratórium főtanácsadójaként dolgozik tovább.

Ahogy az már a Századvég Alapítvány kuratóriumának működésében korábban is megszokott volt, a mindenkori kuratórium elnöke és a tagjai feladat alapján kerülnek felkérésre, annak a végrehajtására vállalják el a munkát. A kormányzati tanácsadás és háttérmunka mellett az új kuratórium feladata, hogy a pandémia utáni, új gazdasági és történelmi környezet kihívásainak megfelelően aktualizálja és megerősítse a Századvég gazdaságpolitikai, társadalomtudományos szakmai és elemzői tevékenységét.

Fűrész Gábor kinevezésével párhuzamosan távozik a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet ügyvezetői és résztulajdonosi pozíciójából. A Századvég Csoport többi tagját érintő változásokról a későbbiekben ad tájékoztatást a csoport.

Századvég

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Mazsihisz: Ózd jobbikos alpolgármestere adjon magyarázatot!

Rossz érzéseket kelt a magyarországi zsidóság tagjaiban az ózdi alpolgármester fotója. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!