2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Nyár közepétől megújul a Századvég

Az aktuális feladatokhoz és kihívásokhoz igazodva alakul át a Századvég július elsejétől. A Századvég Csoport két alapítványa összeolvad és Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány néven működik tovább.

  • Nyár közepétől megújul a Századvég

A Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány új kuratóriumi elnöke Fűrész Gábor, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. eddigi vezérigazgatója lesz, Barthel-Rúzsa Zsolt elnökhelyettesként folytatja tovább a munkát, a kuratórium tevékenységét Görgényi Tamás mellett Hidvégi Áron is erősíti. G. Fodor Gábor az új kuratórium főtanácsadójaként dolgozik tovább.

Ahogy az már a Századvég Alapítvány kuratóriumának működésében korábban is megszokott volt, a mindenkori kuratórium elnöke és a tagjai feladat alapján kerülnek felkérésre, annak a végrehajtására vállalják el a munkát. A kormányzati tanácsadás és háttérmunka mellett az új kuratórium feladata, hogy a pandémia utáni, új gazdasági és történelmi környezet kihívásainak megfelelően aktualizálja és megerősítse a Századvég gazdaságpolitikai, társadalomtudományos szakmai és elemzői tevékenységét.

Fűrész Gábor kinevezésével párhuzamosan távozik a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet ügyvezetői és résztulajdonosi pozíciójából. A Századvég Csoport többi tagját érintő változásokról a későbbiekben ad tájékoztatást a csoport.

Századvég

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!