2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Belföld

Nógrádi: A bevándorlást meg kell állítani

A bevándorlást meg kell állítani - ez mondta Nógrádi György a kormánypárt országjárásán a Komárom-Esztergom megyei Táton. A lakossági fórumon a migráció veszélyeiről és az Európa előtt álló kihívásokról is szólt a biztonságpolitikai szakértő.

Beláthatatlan következménnyel járna egész Európára nézve, ha tovább erősödne a májusi választások után a bevándorláspárti politika- hangsúlyozta az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkár a Komárom-Esztergom megyei Táton.

Völner Pál parlamenti államtitkár hangsúlyozta:

Az látszik, hogy Európában ma is nagyon erős a bevándorláspárti tábor, mármint a parlamenten belül és nagyon jó lenne, ha az új parlament tényleg a választók akaratát tükrözve véget vetne ennek a bizonytalan kimenetelű akciónak ami akár a terrorizmus akár a bűnözés akár csak egyszerűen a kultúra oldaláról beláthatatlan következménnyel járna Európára nézve.

Óriási a tét a májusi brüsszeli választásokon ezt már Nógrádi György mondta. A Biztonságpolitikai szakértő a migráció veszélyeiről és az Európa előtti kihívásokról is szólt.

Most először mondták a németek pár nappal ezelőtt több mint 50 százalékban, hogy nem kérnek a migránsokból, a másik pedig az, hogy a migránsok behozatalának több oka volt nyugati részről, az egyik az, hogy olcsó a munkaerő, kiderült, hogy a bejövő migránsok mintegy 50 százaléka nem hajlandó dolgozni, és jó esetbe lesz hajlandó 5 év után munkába állni. A másik pedig az, hogy a migránsokkal olyan terrorista csoport jött be Európába, amelyet kiszűrni nem tudunk, és bármelyik pillanatba merényletet hajthat végre.

-mondta Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő

A biztonságpolitikai szakértő előadására több százan kíváncsiak voltak. Nógrádi György híradónknak adott interjújában azt mondta, hogy a bevándorlásellenes politika győzelme az európai parlamenti választásokon azt jelentené, hogy megtudjuk védeni a külső határainkat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Óvodát adták át Nekézsenyben

Az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei óvoda 25 férőhelyes, most 16 kisgyermek jár ide. 2021. szeptember 19.

Magyarországon járt a Baptista Világszövetség főtitkára

Habár Magyarországon békében és szeretetben élhetnek a keresztények, a világ számos pontján minden nap szinte a túlélésért kell küzdeniük – emelte ki Elijah Brown. 2021. szeptember 19.

Rusvai Miklós: Októberre begyorsulhat a járvány

Továbbra is az oltatlanok és a 60 év felettiek vannak veszélyben, és ezt támasztják alá a szomszédos országok adatai is. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Kiütéses ferencvárosi győzelem

A Ferencváros 9-0-ra győzött Hatvanban a labdarúgó MOL Magyar Kupában, és a sorozat legjobb 32 csapata közé jutott, az összecsapáson Myrto Uzuni hat gólt szerzett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!