2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Nógrádi: A bevándorlást meg kell állítani

A bevándorlást meg kell állítani - ez mondta Nógrádi György a kormánypárt országjárásán a Komárom-Esztergom megyei Táton. A lakossági fórumon a migráció veszélyeiről és az Európa előtt álló kihívásokról is szólt a biztonságpolitikai szakértő.

  • Nógrádi: A bevándorlást meg kell állítani

Beláthatatlan következménnyel járna egész Európára nézve, ha tovább erősödne a májusi választások után a bevándorláspárti politika- hangsúlyozta az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkár a Komárom-Esztergom megyei Táton.

Völner Pál parlamenti államtitkár hangsúlyozta:

Az látszik, hogy Európában ma is nagyon erős a bevándorláspárti tábor, mármint a parlamenten belül és nagyon jó lenne, ha az új parlament tényleg a választók akaratát tükrözve véget vetne ennek a bizonytalan kimenetelű akciónak ami akár a terrorizmus akár a bűnözés akár csak egyszerűen a kultúra oldaláról beláthatatlan következménnyel járna Európára nézve.

Óriási a tét a májusi brüsszeli választásokon ezt már Nógrádi György mondta. A Biztonságpolitikai szakértő a migráció veszélyeiről és az Európa előtti kihívásokról is szólt.

Most először mondták a németek pár nappal ezelőtt több mint 50 százalékban, hogy nem kérnek a migránsokból, a másik pedig az, hogy a migránsok behozatalának több oka volt nyugati részről, az egyik az, hogy olcsó a munkaerő, kiderült, hogy a bejövő migránsok mintegy 50 százaléka nem hajlandó dolgozni, és jó esetbe lesz hajlandó 5 év után munkába állni. A másik pedig az, hogy a migránsokkal olyan terrorista csoport jött be Európába, amelyet kiszűrni nem tudunk, és bármelyik pillanatba merényletet hajthat végre.

-mondta Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő

A biztonságpolitikai szakértő előadására több százan kíváncsiak voltak. Nógrádi György híradónknak adott interjújában azt mondta, hogy a bevándorlásellenes politika győzelme az európai parlamenti választásokon azt jelentené, hogy megtudjuk védeni a külső határainkat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!