2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

NMHH: a jogállamiság a legfontosabb

A jogállamiságot és a törvények tiszteletben tartását tartja a legfontosabb feladatának a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság – ezt a testület új elnöke mondta bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

„Az elmúlt bő két hétben alaposan tájékozódtam a hivatal folyamatban lévő ügyeivel kapcsolatban. A hatóság szakmai vezetőivel egyeztettem a legfontosabb előttünk álló feladatokat. Megállapítottam azt, hogy az alapító-elnök, Szalai Annamária által fölépített struktúra és a rendelkezésre álló értékek olyan bázist jelentenek, amelyre a hatóság a továbbiakban bizton építkezhet” – fogalmazott Karas Monika.

A hatóság elnöke kiemelte, hogy napokon belül aláírja azokat a rendeleteket, amelyek elősegítik a mobilfrekvenciák hatékony hasznosítását. Karas Monika hangsúlyozta, a már elkészült rendeletek célja a mobilpiaci verseny erősítése és a versenyképes árak biztosítása.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!