2023. 03. 21. Kedd Benedek napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Niedermüller Péter megsarcolná az erzsébetvárosi autósokat

Niedermüller Péter megsarcolná a VII. kerületi autósokat is - erről ír a Magyar Nemzet.

  • Niedermüller Péter megsarcolná az erzsébetvárosi autósokat

A napilap beszámolójában kifejti: Erzsébetváros DK-s polgármestere kijelentette: növekedni fog a parkolás díja, és az újonnan a városrészbe költözők magasabb kiadásokra számíthatnak.

A Magyar Nemzet felidézi, hogy a kerület eladta parkolási kintlévőségeit egy, a tendert elnyerő, Kupper András érdekeltségébe tartozó cégnek. Ez pedig - a napilap szerint - vállalta, hogy a behajtott összeg 30 százalékát utólag kifizeti az önkormányzatnak.

 

„A balliberális kerületvezetés ahelyett, hogy a saját fizetésemelését, a plusz két alpolgármester bérét és a haveri ügyvédi iroda méregdrága szerződését vizsgálná felül, inkább a koronavírus-járvány közepén sarcolja meg a VII. kerületi lakosokat!”

– foglalta össze a fővárosi Fidesz az erzsébetvárosi helyzetet.

HírTV - Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!