2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Nézőpont Intézet: A magyarok több mint fele kormányzóképesnek tartja a Fidesz–KDNP-t

A magyarok több mint fele kormányzóképesnek tartja a Fidesz–KDNP-t, és csak ötödük gondolja ugyanezt az ellenzéki pártok szövetségéről - derül ki a Nézőpont Intézet közelmúltban készített közvélemény-kutatásából. Ez azt jelenti, hogy még a baloldali választók sem hiszik azt, hogy az ellenzéki járványügyi és gazdasági válságkezelés jobb lenne, mint a hivatalban lévő kormányé - jelentette ki Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatási igazgatója az Informátornak.

  • Nézőpont Intézet: A magyarok több mint fele kormányzóképesnek tartja a Fidesz–KDNP-t

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!