2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Belföld

Nemzeti szavazásra kéri a határon túli magyarságot Orbán Viktor

Nehezen felejthető traumát jelentett a magyar nemzet-politikában 2004. december 5-e- írja közösségi oldalán Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hangsúlyozta: a kettős állampolgárság bevezetésével lezártuk a népszavazás tragikus emlékét. Emlékeztetett: az elmúlt években több, mint 1,1 millió külhoni nemzettársunk élt a lehetőséggel, és kapta meg a kettős állampolgárságot. Dömötör Csaba azt is elmondta: Orbán Viktor most levélben fordul a határon túli nemzettársainkhoz. Arra kéri őket, hogy jövő tavasszal legyenek részesei a közös döntésnek, és adják le szavazatukat az országgyűlési választáson.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!