2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 05:00

Belföld

Nemzeti szavazásra kéri a határon túli magyarságot Orbán Viktor

Nehezen felejthető traumát jelentett a magyar nemzet-politikában 2004. december 5-e- írja közösségi oldalán Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hangsúlyozta: a kettős állampolgárság bevezetésével lezártuk a népszavazás tragikus emlékét. Emlékeztetett: az elmúlt években több, mint 1,1 millió külhoni nemzettársunk élt a lehetőséggel, és kapta meg a kettős állampolgárságot. Dömötör Csaba azt is elmondta: Orbán Viktor most levélben fordul a határon túli nemzettársainkhoz. Arra kéri őket, hogy jövő tavasszal legyenek részesei a közös döntésnek, és adják le szavazatukat az országgyűlési választáson.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Van-e visszaút

Célpont, a HírTV oknyomozó riportműsora ezúttal a mindennapjaink részévé vált LMBTQ propagandát vette górcső alá.

Hiányozni fog…

Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Teljes a fejetlenség a városházán

A Bayer show vendége Láng Zsolt volt, aki szerint világosan látszik, hogy le vannak osztva a szerepek a városháza ügyben. Ma este 21:00-tól a HírTV műsorán!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!