2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Németh: Tönkretette a családokat, most főpolgármester akar lenni

Az a Bokros Lajos akar most főpolgármester lenni, akinek a hírhedt megszorítócsomagja tönkretette a magyar családokat a 90-es évek közepén – mondta Magyarország élőben című műsorunkban a rezsicsökkentést ellenőrző munkacsoport vezetője.

Németh Szilárd hozzátette: a szociális elvonások mellett az energiaszektor privatizációja is hatalmas károkat okozott a magyar embereknek. „Gyakorlatilag Bokros Lajos volt annak az előidézője 1995–96-ban pénzügyminiszterként, amely lehetővé tette ezt a brutális lépést, ezt a brutális megszorítást a magyar családokkal szemben. Nemcsak az úgynevezett Bokros-csomag, az a hihetetlen szociális érzéketlenségről tanúbizonyságot tevő intézkedéscsomag szolgáltatta ki teljes egészében a magyar családokat, hanem az a vadprivatizáció is, aminek a következtében a teljes energiaszolgáltatás külföldi kézbe került, és ennek az egésznek az árát szerződésben biztosítottan a magyar családoknak, a magyar embereknek kellett megfizetni” – mondta Németh Szilárd, a rezsicsökkentést ellenőrző munkacsoport vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!