2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Németh: Amit tud, megtesz a kormány a székely autonómiáért

120 ezer magyar ember alkotott egy 53 kilométeres menetoszlopot a székely autonómia érdekében.

120 ezer magyar ember alkotott egy 53 kilométeres menetoszlopot a székely autonómia érdekében, és ez az összefogás a legkülönfélébb magyarországi pártokat is egy platformra hozta – mondta el a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára. Németh Zsolt hozzátette: még sokáig az is vita tárgyát képezte, létezik-e egyáltalán Székelyföld, a hétvégi menetelés erre egyértelmű választ adott. A magyar kormány amit tud, megtesz a székely autonómia érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!