2020. július 13.,
hétfő, Jenő napja

Nem újdonság a jobbikos besúgóhálózat, újabb távozók jöhetnek

Hír TV

2020. június 3., szerda 16:55

Több volt jobbikos képviselő is megerősítette Sneider Tamás keddi kijelentését, miszerint besúgóhálózat működik a Jobbikban. A párt országgyűlési képviselője tagadja, hogy ennek lenne valóságalapja és nem kíván foglalkozni a politikai közösségükből távozó képviselők állításaival. Híradónk információi szerint újabb kilépők várhatók.

Sneider Tamás kedden arról beszélt Híradónknak, hogy besúgóhálózat működik a Jobbikon belül. A volt pártelnök mellett a vele együtt múlt héten kilépő Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely is megerősítette, hogy létezik egy belső hálózat a pártban.

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint nem működik besúgóhálózat a párton belül. Magyar Zoltán hangsúlyozta, hogy nem foglalkoznak azokkal, akik távoznak csak azokkal, akik a párt kötelékében maradnak.

A Jobbik korábbi országgyűlési képviselője megerősítette Sneider Tamás kijelentéseit, mindössze azt nem érti, hogy a korábbi pártelnök, hogy nem jött rá korábban hogy besúgóhálózat működik a pártban.

Régóta tudni lehet, hogy besúgó hálózat működik a Jobbikon belül

- így reagált a Jobbik korábbi alelnöke Sneider Tamás tegnapi kijelentésére. Volner János hangsúlyozta, hogy őt akkor távolították el a korábbi szélsőjobboldali pártból, amikor felhívta a figyelmet arra, hogy Soros György komoly hálózatot épített ki a Jobbikon belül.

"A Jobbik mint párt az egy tönkrement brand sajnos. A politikai piacon az hogy a Jobbik ezt a baloldali fordulatot végrehajtotta és az, hogy Gyurcsány Ferencékkel és a szélső liberális erőkkel összeállt a választókból bosszúságot váltott ki, a Jobbikot ezért megbüntették az EP választáson, ahol gyakorlatilag bebizonyosodott az, hogy a szélsőbaloldali fordulat hatására egy év alatt egy 20 százalékos pártból 6 százalékos párttá vált."

- mondta Volner János független országgyűlési képviselő.

Híradónk információi szerint a Jobbik frakciójából a következő hetekben újabb képviselők is távozhatnak.

Hír TV