2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Nem tudták megtartani a bizottsági ülést

Nem tudták megtartani az Országgyűlés költségvetési bizottságának hétfői ülését, mert azon a kormánypárti képviselők nem jelentek meg.

Az ellenzék Matolcsy Györgyöt szerette volna meghallgatni a Magyar Nemzeti Bank közelmúltban nyilvánosságra került ingatlanberuházásai miatt, az ülésen azonban a jegybankelnök sem jelent meg. Burány Sándor, a bizottság szocialista elnöke közölte: a jövő hétre újabb ülést hív össze, amelyre meghívják Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert is. A Fidesz szerint a bizottság összehívása jogellenes volt, az ellenzék pedig törvénytelen módon akarja korlátozni a Magyar Nemzeti Bank függetlenségét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!