2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Nem tudott megállni, őrizetbe vették

A szekszárdi rendőrök ismét elfogták azt a 22 éves tolnai férfi, aki az elmúlt időszakban legalább 13 alkalommal lopott helyi üzletekből. Ráadáskánt több évnyi börtön is vár rá.

  • Nem tudott megállni, őrizetbe vették

Mint arról a Police.hu korábban beszámolt, 2021. május utolsó hétvégéjén egy férfit több alkalommal is tetten értek Szekszárdon, amikor különböző boltokban lopott. Május 29-én nem sokkal dél után, az egyik helyi bevásárlóközpontból akart édességeket lopni. Néhány órával később egy másik üzletben próbálkozott, ahonnan flexkorongot akart elhozni fizetés nélkül, amikor a biztonsági őr tetten érte.  Alig fél nappal később, május 30-án a délelőtti órákban egy harmadik boltban próbálkozott, ahol szintén lebukott. A 22 éves tolnai férfit a szekszárdi rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az elkövetőt ez sem tartotta vissza attól, hogy 2021. június 1-jén újabb bűncselekményeket kövessen el. Ezen a napon három alkalommal ment be különböző üzletekbe azzal a céllal, hogy ismét ellopjon valamit. A délelőtti órákban egyszer sikerült több ruhát elvinnie egy boltból, ezért délután ismét visszatért ugyanabba az üzletbe, és újra ellopott néhány értéket. A szekszárdi rendőrök a késő délutáni órákban egy harmadik lopás alkalmával érték tetten. Az elkövetőt elfogták, előállították és ismét gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség megalapozott gyanúja miatt.  

A napokban ismét több alkalommal fogták el a 22 éves férfit a rendőrök lopás elkövetése miatt. Utoljára 2021. június 8-án állították elő, amikor saját bevallása szerint a nap folyamán két üzletből is lopott értékeket. A nyomozók az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az elmúlt hónapokban legalább 13 alkalommal követett el lopást üzletek sérelmére. A 22 éves férfi arra is számíthat, hogy a korábbi jogerős bírósági ítéletek alapján hosszabb időre börtönbe kell vonulnia.   

 

 Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

Jól ismerem Kocsis Mátét, mert a barátom. Rühelli a pezsgőt, mert rongyrázásnak tartja és soha nem láttuk munkaidőben bármilyen alkoholt inni – írja Facebook-bejegyzésében a publicista.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!