2021. július 23.,
péntek, Lenke napja

Nem tudott megállni, őrizetbe vették

2021. június 10., csütörtök 13:09

A szekszárdi rendőrök ismét elfogták azt a 22 éves tolnai férfi, aki az elmúlt időszakban legalább 13 alkalommal lopott helyi üzletekből. Ráadáskánt több évnyi börtön is vár rá.

Mint arról a Police.hu korábban beszámolt, 2021. május utolsó hétvégéjén egy férfit több alkalommal is tetten értek Szekszárdon, amikor különböző boltokban lopott. Május 29-én nem sokkal dél után, az egyik helyi bevásárlóközpontból akart édességeket lopni. Néhány órával később egy másik üzletben próbálkozott, ahonnan flexkorongot akart elhozni fizetés nélkül, amikor a biztonsági őr tetten érte.  Alig fél nappal később, május 30-án a délelőtti órákban egy harmadik boltban próbálkozott, ahol szintén lebukott. A 22 éves tolnai férfit a szekszárdi rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az elkövetőt ez sem tartotta vissza attól, hogy 2021. június 1-jén újabb bűncselekményeket kövessen el. Ezen a napon három alkalommal ment be különböző üzletekbe azzal a céllal, hogy ismét ellopjon valamit. A délelőtti órákban egyszer sikerült több ruhát elvinnie egy boltból, ezért délután ismét visszatért ugyanabba az üzletbe, és újra ellopott néhány értéket. A szekszárdi rendőrök a késő délutáni órákban egy harmadik lopás alkalmával érték tetten. Az elkövetőt elfogták, előállították és ismét gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség megalapozott gyanúja miatt.  

A napokban ismét több alkalommal fogták el a 22 éves férfit a rendőrök lopás elkövetése miatt. Utoljára 2021. június 8-án állították elő, amikor saját bevallása szerint a nap folyamán két üzletből is lopott értékeket. A nyomozók az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az elmúlt hónapokban legalább 13 alkalommal követett el lopást üzletek sérelmére. A 22 éves férfi arra is számíthat, hogy a korábbi jogerős bírósági ítéletek alapján hosszabb időre börtönbe kell vonulnia.   

 

 Police.hu