2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Nem tudni, mivel vádolják Páva Zsolt lányának támadóját

Várhatóan az elsőfokú ítélet kihirdetéséig nem derül ki, hogy pontosan mivel vádolják Ny. Zoltánt. A férfinak azért kell a bíróság elé állnia, mert a vád szerint tavasszal megtámadta és brutálisan bántalmazta a pécsi polgármester, Páva Zsolt lányát.

Amikor a férfit előzetes letartóztatásba helyezték, a bíróság csak annyit közölt, a vád ellene kifosztás és más bűncselekmények. A most kezdődő tárgyalás vélhetően zárt lesz, az erre vonatkozó indítvány már megékezett a bírósághoz. Páva Zsolt lányát a férfi akkor támadta meg, amikor hazafelé tartott egy rendezvényről. Olyan brutálisan bántalmazta, hogy a lányt kórházba kellett vinni. A férfi tíz nappal később önként feladta magát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!