2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Nem tartják gondnak, hogy Bajnaiékat amerikai pénügyi spekulánsok pénzelték

Semmi kivetnivalót nem talál Gyurcsány Ferenc pártja abban, hogy amerikai pénzügyi spekulánsok pénzelték Bajnai Gordon pártalapítványát. Az LMP ezen meg sem lepődik, az MSZP szerint pedig Soros magánügye, hogy kiket pénzel.

A Fidesz szóvivője tegnap azt mondta, hogy az amerikai milliárdos, Soros György támogatta a volt miniszterelnökhöz köthető civil szervezeteket. Hoppál Péter szerint ezek a szervezetek folytattak az utóbbi időben Magyarország és a kormány ellen lejártató kampányt.

A Demokratikus Koalíció kiáll Bajnai Gordon mellett. Gyurcsány Ferenc párttársa szerint ugyanis semmi kivetnivaló nincs abban, ha Bajnaiékat külföldről pénzelték.

Az MSZP szerint Soros György dolga, hogy kiket pénzel. Az LMP meg sem lepődik azon, hogy Bajnaiékat külföldről pénzelték.

A Heti Válasz legutóbbi számában közölt összeállítás szerint Soros György Bajnai pártalapítványán kívül még a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottságot, az Eötvös Károly Intézetet, a Háttértársaság a melegekért, a Demokratikus Ifjúságért Alapítványt, a MONA Magyarország Női Alapítványt, a Krétakör Alapítványt, az Amnesty International Magyarország és a Nők a nőkért Együtt az erőszak ellen szervezeteket is csaknem félmilliárd forinttal támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!