2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

Nem sikerült a tervét megvalósítania

Tetten ért kerékpárlopóval szemben indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

Székesfehérváron, a Várkörúton lévő kerékpártárolóból akart eltulajdonítani egy férfi 2021. augusztus 1-jén este egy kétkerekűt oly módon, hogy arról konyhakéssel eltávolította – lereszelte - a lakatot, azt a saját kerékpárjára tette, majd a helyszínről próbálta eltolni az illegális szerzeményt. Egy közelben lakó férfi emeleti lakásából a reszelés hangjára lett figyelmes, majd az ablakából kinézve észlelte a történteket, és azonnal értesítette a rendőrséget. Ezzel egyidőben a tolvaj visszatartása érdekében lakásából lesietett.

Az egyenruhások haladéktalanul a helyszínre mentek. A rendőrök a férfi ruhájában az elkövetés eszközét megtalálták, valamint a kerékpárlánc is előkerült.

Az 55 éves helyi lakost előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

 police.hu

kép: police

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Nem hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! – Már 700 ezer aláírás gyűlt össze

A petíció célja, hogy emlékeztesse az embereket arra: az ellenzéki összefogás mögött az a Gyurcsány Ferenc áll, aki egyszer már csődbe vitte Magyarországot. 2021. szeptember 27.

Elhunyt 20 beteg, 1183 új koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon

A beoltottak száma 5 879 178, közülük 5 630 587 fő már a második oltását is megkapta, 714 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették. 2021. szeptember 27.

Hónapokig őrizte a mindenkit érintő titkot Gyurcsány Ferenc

Visszatekintő: fokozott titoktartás volt érvényben a 2006-os megszorító csomagról 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!