2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Nem az értékrend, hanem a Fidesz leváltása miatt csatlakozott

Hír TV

2018. február 10., szombat 08:56, frissítve: szombat 10:18

Segítenie kell a Fidesz leváltásában, ezért is csatlakozott Karácsony Gergely tanácsadóihoz a Graphisoft alapítója, derül ki a Magyar Nemzetnek adott interjúból.

Bár az ellenzéki pártok közül értékrendben nem az MSZP-é és Karácsony Gergelyé áll hozzá a legközelebb, csatlakozott a politikus tanácsadó testületéhez, mert úgy érzi: segítenie kell a Fidesz leváltásában - erről beszélt Bojár Gábor a Magyar Nemzetnek adott interjújában. A milliárdos üzletember, a Graphisoft alapítója úgy látja: történelmi bűn, amit a Fidesz tesz az országgal. Teóriája szerint az országot militarizálja a kormány, erre utal szerinte az iskolai lőterek építése, a honvédelmi intézkedési terv elvárása, valamint a testnevelés órák drasztikus emelése.

Bojár még január végén volt az Egyenesen vendége:

Két tucat szakértő részvételével alakult meg Karácsony Gergely tanácsadó testülete, amit a volt uniós biztos, Andor László vezet – derült ki korábban a 24.hu cikkéből. Andor László a portálnak adott interjújában azt mondta, Karácsony Gergelyt több párt is támogatja, és fontos, hogy ha erre igénye van, akkor egy politikában jártas személyekből álló testület nyújtson neki segítséget akár a programalkotásban, akár a választók meggyőzésében.

Karácsony Gergely tanácsadó testületének tagjai:

Andor László (elnök),

Ács Sándorné,

Ámon Ada,

Banai Károly,

Bardóczi Sándor,

Berki Erzsébet,

Bojár Gábor,

Bozóki András,

Büttl Ferenc,

Daróczi Gábor,

Fleck Zoltán,

Hegyesiné Orsós Éva,

Holoda Attila,

Kaltenbach Jenő,

Kincses Gyula,

Komáromi Zoltán,

Kukorelly Endre,

L. Ritók Nóra,

Mellár Tamás,

Nahalka István,

Polyák Gábor,

Vértes András

és Wittinghoff Tamás.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!