2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Nem foglalkozik a kiszivárgott hangfelvétellel Tóth Bertalan

A hangfelvétel egy kampányfelkészítőn készült, most pedig már a kampány közepén járnak, így ezzel már nem foglalkozik. - így reagált a Hír TV Híradójának az MSZP elnöke. Dobrev Klára a DK EP-listavezetője azt mondta: nem olvasta a cikket, de nem miattuk hiúsult meg az összefogás, az LMP és a Momentum pedig már decemberben jelezte, hogy nem akar közös listán indulni.

  • Nem foglalkozik a kiszivárgott hangfelvétellel Tóth Bertalan

„Az MSZP-Párbeszéd szövetség valóban egy teljes összellenzéki listát szeretett volna lengyel mintára az európai parlamenti választáson ez nem jött létre.” 

Válaszolta a Hír TV Híradójának Szabó Tímea a Párbeszéd társelnöke, miután arról kérdeztük, egyetértenek-e azzal, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja miatt nem valósult meg a közös baloldali EP-lista? Tóth Bertalan, az MSZP elnöke erről egy a Magyar Nemzethez kiszivárgott hangfelvételen beszél aktivistáik előtt. Hiába kérdezett rá ismét a Hír TV, Szabó Tímea nem adott egyértelmű választ.

A Demokratikus Koalíció EP-listavezetőjéhez fordulta a Hír TV Híradója, hogy hibásnak érzik-e saját magukat a közös lista meghiúsulásában. Dobrev Klára először azzal hárította a kérdést, hogy nem olvasta a Magyar Nemzet cikkét. 

Az MSZP elnökét is szerette volna televíziónk riportere megkérdezni a felvételről, de ő már nem foglakozik vele.

"Ez a hangfelvétel egy kampány felkészítő összejövetelen készült, most már a kampány közepén vagyunk, ezzel foglalkozunk. Köszönöm szépen!" – mondta Tóth Bertalan.

Gyurcsány Ferenc úgy tűnik nem haragudott meg szövetségesére a felvételen elhangzók miatt. Közösségi oldalán bejelentette: aláírta az MSZP ajánlóívét is. Mint írja: Miért ne tette volna.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Habár a Világ Kultúráinak Háza irodalmi díjának zsűrije mesterműnek, sőt a legjobbnak minősítette Nádas Péter író Rémtörténetek című kötetét, úgy tűnik a magyar író azért részesülhetett rangos elismerésben, mert fehér - derül ki a prae.hu. elemző cikkéből, melyet az Index szemlézett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el - nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifaaktivista, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban.
Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!