2021. augusztus 1.,
vasárnap, Boglárka napja

Nem csalt a szeme

2021. július 22., csütörtök 10:12

Ugyan a sofőr fekete kötött sapkát viselt, a nagykőrösi körzeti megbízott gyanította, nem a tulajdonos vezeti a kék kocsit, hisz őt ismeri.

Amikor a körzeti megbízott 2021. július 19-én kora délután meglátta az elhaladó kék Ladában ülő sofőrt, elsőre nem is a szeménél kivágott kötött sapka tűnt fel számára, hanem a vezető személyét furcsállotta. Leállította, igazoltatta. Megérzése, látása nem okozott csalódást, a járműből egy, a tulajdonosra még csak nem is emlékeztető, láthatóan ittas férfi szállt ki. Miközben R. Lajos a szondát fújta, a rádióforgalmazásban egy 8 perccel azelőtti gépkocsilopás részletei hangzottak el: a Losonczi utcából elloptak egy kék Ladát.

A 43 éves férfi szondája pozitív értéket mutatott, ezen túlmenően a lopással is elszámoltatták. Kihallgatásán beismerte, reggel óta ivott, a településen bolyogva meglátta a kocsit, gondolta, azzal megy haza Ceglédre. A kulcs az önindítóban volt, megtekerte és elhajtott.

R. Lajos ellen lopás vétségének, valamint járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság.

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu