2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

NÉBIH: Országszerte zártan kell tartani a baromfit

A madárinfluenza miatt újabb szigorításról döntött az országos főállatorvos. Magyarország teljes területén zárva kell tartani a baromfikat. A vírust először január közepén mutatták ki Komárom-Esztergom Megyében, Ácson az egyik gazdaságban, majd a Hajdú-Bihar megyei Létavértesen. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közlése szerint a zárlatra azért van szükség, hogy a gazdasági állatok ne érintkezhessenek a betegséget terjesztő vadmadarakkal. Legutóbb 2006-ban tört ki itthon olyan komoly madárinfluenza-járvány, amely jelentős anyagi kárt okozott a baromfiágazatnak.

  • NÉBIH: Országszerte zártan kell tartani a baromfit

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!