2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Navracsics: Az értékek felmutatása és a közösség erősítése a programsorozat célja

A térség értékeinek bemutatása és a helyi közösségek erősítése az Európa Kulturális Fővárosa program és az ennek részeként megvalósuló veszprémi 22. Kortárs Nemzetközi Táncfesztivál programsorozat célja - jelentette ki csütörtöki, veszprémi sajtótájékoztatóján az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos.

Navracsics Tibor elmondta: a szeptember 6. és 10. között megrendezendő 22. Kortárs Nemzetközi Táncfesztivál európai színvonalú rendezvénysorozat, amely nyelvi akadályok nélkül élvezhető. Hozzátette: a nagy múltú fesztivál, mely Veszprém önazonosságának lényegi eleme, erős köteléket teremt a helyi közösségek és Európa között. Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója közölte: a járványhelyzet következtében a külföldi előadások elmaradnak. Mint mondta, 14 előadásból 11 versenyprodukció látható majd, közülük hetet élőben követhetnek a nézők az interneten, kilencet pedig a Veszprém Televízió tűzi műsorára.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!