2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Narratíva: A hibrid háború már zajlik

A hibrid háború egy olyan információs hadviselés, amiben megpróbálnak egy adott országot, társadalmat szétzilálni, és akár még egy polgárháborús helyzetet is létrehozni. Horváth József vezérőrnagy, volt titkosszolgálati vezető, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója és Földi László titkosszolgálati szakértő, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi elnöke volt a Narratíva vendége.

A hibrid háború egy olyan információs hadviselés, amiben megpróbálnak egy adott országot, társadalmat szétzilálni, és akár még egy polgárháborús helyzetet is létrehozni. Ennek különböző eszközei vannak, akár az illegális migráció, a gender propaganda, az agresszív zöld politika vagy éppen a mesterségesen gerjesztett energiaválság. Többek között erről beszélt Horváth József vezérőrnagy, volt titkosszolgálati vezető, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója a Mediaworks Hírcentrum Podcast adásában.

A Narratíva című műsorban Horváth József mellett, Heiter Dávid vendége volt még Földi László titkosszolgálati szakértő, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi elnöke is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!