2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Belföld

Napról napra: A járvány legnehezebb időszakát éljük

Heti belpolitikai összefoglaló a HírTV műsorán. A tartalomból: húsvét után este 10-kor kezdődhet a kijárási tilalom, és kitolhatják a boltok nyitvatartási idejét; Feltételekhez köti az orvosi ügyelet további működését Gyöngyös baloldali polgármestere; Az ellenzék egyik fele hallgat, a másik elítéli Vadai Ágnes fenyegetését.

  • Napról napra: A járvány legnehezebb időszakát éljük

 

Orbán Viktor: a járvány legnehezebb időszakát éljük

Szabad lehet a nyarunk, a következő hónapban másfélszer annyi vakcina áll majd rendelkezésre, mint márciusban - erről beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig azt mondta, a nyitás első lépéseként változni fognak a kijárási tilalomra és a boltok nyitva tartására vonatkozó szabályok.

Nem kér bocsánatot Hadházy Ákos

A hónap kamu-videós Korózs-díját Hadházy Ákos kaphatná meg - jelentette ki Híradónknak a kormánypártok kommunikációs igazgatója. A független országgyűlési képviselő az ATV műsorában azt mondta: nem kér elnézést a mentősöktől egyik legutóbbi posztja miatt.

Dömötör Csaba: Ezek után ne oktassanak demokráciáról

Az MSZP hallgat, az LMP elítéli Vadai Ágnest újságírókat fenyegető kijelentése miatt. A DK-s képviselő egy kommentjében a ruandai és a náci németországi médiaviszonyokhoz hasonlította a jelenlegi magyar sajtó helyzetét.

Kibertámadás érte a vakcinaregisztrációt nyomon követő oldalt

Terheléses kibertámadás érte a vakcinaregisztrációt nyomon követő oldalt. Az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese elmondta: több mint 600 ezer támadás történt az oldal ellen már az első napon. Georg Spöttle, a Nézőpont intézet elemzője szerint a baloldali politikai erőknek állhatott érdekében, hogy egy ilyen támadást végrehajtsanak.

Teljes adás:

HírTV

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!