2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Belföld

Napokon belül eldől, mi lesz a körtéri lövöldözővel

Napokon belül megszülethet az ítélet Somogyi Ábel, a Móricz Zsigmond körtéri lövöldöző előzetes letartóztatásáról.

Az első fokon eljáró bíróság egy pszichiátriai szakvélemény alapján úgy döntött, hogy a kényszerintézkedést az elmemegfigyelőben kell végrehajtani, ahol vizsgálják Somogyi Ábel mentális állapotát is. Ügyvédje a határozat ellen fellebbezett, véleménye szerint elegendő lenne, ha védence egy lábperecet kapna, mellyel éjjel-nappal követhető a mozgása.

A férfi szüleivel a kedd este fél tízkor kezdődő, Riasztás című bűnügyi magazinunkban láthatnak exkluzív interjút.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!