2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Napirend előtti vita a Parlamentben

A koronavírus-járvány elleni intézkedések és a Szájer-ügy miatt is támadta a kormányt az ellenzék az Országgyűlés napirend előtti vitájában. A kormány felszólalói rámutattak, Szájer József bocsánatot tudott kérni, ellenben a baloldalon eddig minden következmények nélkül maradt.

Orbán tétlenül nézi, hogy egyre több ember hal meg nap mint nap, aljas játékot játszik a miniszterelnök, azt gondolja, hogy inkább haljanak meg emberek, csak nehogy leálljon a gazdaság, nehogy veszítsen a népszerűségéből.

- támadta a miniszterelnököt Szabó Tímea az Országgyűlésben.

Nem keresztény, nem konzervatív és nem is nemzeti a kormány - a DK-s Varga Zoltán szerint.

Isten, haza, család, ugye? Maguknak, ne szórakozzanak már, maguk a három k kormánya, közpénz, kokain, kurvák.

 

Az országház az őszinte szónak a terepe, szükség is van kemény vitákra, de egy dolgot azért kérnék, hogy az ország házát ne keverje össze egy kocsmával.

- reagált Dömötör Csaba, és hozzátette, a Gyurcsány-kormány volt az, amelyik szembefordult a magyarokkal.

Mégiscsak önök indítottak 2004-ben most volt évfordulója a egy magyarellenes kampányt, ezek után mondják, hogy ez a kormány nem nemzeti, mind a mai napig rárontanak a határon túli magyar közösségekre. Önök voltak azok, akik a saját népüknek hazudtak, önök voltak azok, akik utána rájuk lőttek, és a szembenézés és a bocsánatkérés helyett még ki is tüntették a felelősöket

- mondta.

Szabó Tímeának az államtitkár úgy válaszolt, a képviselő úgy beszél, mintha a járvány egyedül Magyarországot érintené, miközben egész Európában súlyos a helyzet.

Bocsánatkérésre szólította fel a kormányt az MSZP frakcióvezetője.

Szájer képviselő tudott bocsánatot kérni, a baloldalról bocsánatkérést nem nagyon tapasztaltunk az elmúlt években bármilyen ügyről is volt szó.

- reagált Rétvári Bence az emberi erőforrások minisztériumának parlamenti államtitkára.

Álnemzeti és álkeresztény kormányzást emlegetett felszólalásában a jobbikos Szilágyi György is.

A Miniszterelnökség államtitkára úgy reagált, hogy a Jobbik számára láthatóan a legfontosabb most az, hogy pozíciókat szerezzen 2022-re.

Papolnak továbbá elvszerű politikai ideológia alapján történő politizálásról, miközben hogyha látom a híreket akkor a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben önöknek mint ellenzéki pártnak az volt a legfontosabb feladata, hogy Gyurcsány Ferenccel megegyezzenek.

Orbán Balázs kifogásolta azt is, hogy a Jobbik nem áll ki a kormány mellett az európai unióban zajló szuverenitási küzdelemben, és nem támogatta az alaptörvény bevándorlásellenes, családvédelmi intézkedéseit sem.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!