2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Napirend előtti vita a Parlamentben

A koronavírus-járvány elleni intézkedések és a Szájer-ügy miatt is támadta a kormányt az ellenzék az Országgyűlés napirend előtti vitájában. A kormány felszólalói rámutattak, Szájer József bocsánatot tudott kérni, ellenben a baloldalon eddig minden következmények nélkül maradt.

Orbán tétlenül nézi, hogy egyre több ember hal meg nap mint nap, aljas játékot játszik a miniszterelnök, azt gondolja, hogy inkább haljanak meg emberek, csak nehogy leálljon a gazdaság, nehogy veszítsen a népszerűségéből.

- támadta a miniszterelnököt Szabó Tímea az Országgyűlésben.

Nem keresztény, nem konzervatív és nem is nemzeti a kormány - a DK-s Varga Zoltán szerint.

Isten, haza, család, ugye? Maguknak, ne szórakozzanak már, maguk a három k kormánya, közpénz, kokain, kurvák.

 

Az országház az őszinte szónak a terepe, szükség is van kemény vitákra, de egy dolgot azért kérnék, hogy az ország házát ne keverje össze egy kocsmával.

- reagált Dömötör Csaba, és hozzátette, a Gyurcsány-kormány volt az, amelyik szembefordult a magyarokkal.

Mégiscsak önök indítottak 2004-ben most volt évfordulója a egy magyarellenes kampányt, ezek után mondják, hogy ez a kormány nem nemzeti, mind a mai napig rárontanak a határon túli magyar közösségekre. Önök voltak azok, akik a saját népüknek hazudtak, önök voltak azok, akik utána rájuk lőttek, és a szembenézés és a bocsánatkérés helyett még ki is tüntették a felelősöket

- mondta.

Szabó Tímeának az államtitkár úgy válaszolt, a képviselő úgy beszél, mintha a járvány egyedül Magyarországot érintené, miközben egész Európában súlyos a helyzet.

Bocsánatkérésre szólította fel a kormányt az MSZP frakcióvezetője.

Szájer képviselő tudott bocsánatot kérni, a baloldalról bocsánatkérést nem nagyon tapasztaltunk az elmúlt években bármilyen ügyről is volt szó.

- reagált Rétvári Bence az emberi erőforrások minisztériumának parlamenti államtitkára.

Álnemzeti és álkeresztény kormányzást emlegetett felszólalásában a jobbikos Szilágyi György is.

A Miniszterelnökség államtitkára úgy reagált, hogy a Jobbik számára láthatóan a legfontosabb most az, hogy pozíciókat szerezzen 2022-re.

Papolnak továbbá elvszerű politikai ideológia alapján történő politizálásról, miközben hogyha látom a híreket akkor a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben önöknek mint ellenzéki pártnak az volt a legfontosabb feladata, hogy Gyurcsány Ferenccel megegyezzenek.

Orbán Balázs kifogásolta azt is, hogy a Jobbik nem áll ki a kormány mellett az európai unióban zajló szuverenitási küzdelemben, és nem támogatta az alaptörvény bevándorlásellenes, családvédelmi intézkedéseit sem.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Mazsihisz: Ózd jobbikos alpolgármestere adjon magyarázatot!

Rossz érzéseket kelt a magyarországi zsidóság tagjaiban az ózdi alpolgármester fotója. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!