2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Napirend előtti vita a Parlamentben

A koronavírus-járvány elleni intézkedések és a Szájer-ügy miatt is támadta a kormányt az ellenzék az Országgyűlés napirend előtti vitájában. A kormány felszólalói rámutattak, Szájer József bocsánatot tudott kérni, ellenben a baloldalon eddig minden következmények nélkül maradt.

  • Napirend előtti vita a Parlamentben

Orbán tétlenül nézi, hogy egyre több ember hal meg nap mint nap, aljas játékot játszik a miniszterelnök, azt gondolja, hogy inkább haljanak meg emberek, csak nehogy leálljon a gazdaság, nehogy veszítsen a népszerűségéből.

- támadta a miniszterelnököt Szabó Tímea az Országgyűlésben.

Nem keresztény, nem konzervatív és nem is nemzeti a kormány - a DK-s Varga Zoltán szerint.

Isten, haza, család, ugye? Maguknak, ne szórakozzanak már, maguk a három k kormánya, közpénz, kokain, kurvák.

 

Az országház az őszinte szónak a terepe, szükség is van kemény vitákra, de egy dolgot azért kérnék, hogy az ország házát ne keverje össze egy kocsmával.

- reagált Dömötör Csaba, és hozzátette, a Gyurcsány-kormány volt az, amelyik szembefordult a magyarokkal.

Mégiscsak önök indítottak 2004-ben most volt évfordulója a egy magyarellenes kampányt, ezek után mondják, hogy ez a kormány nem nemzeti, mind a mai napig rárontanak a határon túli magyar közösségekre. Önök voltak azok, akik a saját népüknek hazudtak, önök voltak azok, akik utána rájuk lőttek, és a szembenézés és a bocsánatkérés helyett még ki is tüntették a felelősöket

- mondta.

Szabó Tímeának az államtitkár úgy válaszolt, a képviselő úgy beszél, mintha a járvány egyedül Magyarországot érintené, miközben egész Európában súlyos a helyzet.

Bocsánatkérésre szólította fel a kormányt az MSZP frakcióvezetője.

Szájer képviselő tudott bocsánatot kérni, a baloldalról bocsánatkérést nem nagyon tapasztaltunk az elmúlt években bármilyen ügyről is volt szó.

- reagált Rétvári Bence az emberi erőforrások minisztériumának parlamenti államtitkára.

Álnemzeti és álkeresztény kormányzást emlegetett felszólalásában a jobbikos Szilágyi György is.

A Miniszterelnökség államtitkára úgy reagált, hogy a Jobbik számára láthatóan a legfontosabb most az, hogy pozíciókat szerezzen 2022-re.

Papolnak továbbá elvszerű politikai ideológia alapján történő politizálásról, miközben hogyha látom a híreket akkor a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben önöknek mint ellenzéki pártnak az volt a legfontosabb feladata, hogy Gyurcsány Ferenccel megegyezzenek.

Orbán Balázs kifogásolta azt is, hogy a Jobbik nem áll ki a kormány mellett az európai unióban zajló szuverenitási küzdelemben, és nem támogatta az alaptörvény bevándorlásellenes, családvédelmi intézkedéseit sem.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!